Esittelyssä Suomen parhaat oppimisratkaisut
Opetusteknologia
Paikka: Esityssali 21 -
Puheenjohtaja: Ari Korhonen
Ajankohta: 7.10.2022 10.30 - 11.45 (1 tunti 15 minuuttia)
Kohderyhmä: Kasvatuksen ja koulutuksen asiantuntijat

Esittelyssä Suomen parhaat oppimisratkaisut
Keihäs Piia Projektipäällikkö  at Suomen eOppimiskeskus ry piia.keihas@eoppimiskeskus.fi 0408601494


Suomen eOppimiskeskus ry, Honkonen Kaisa
Honkonen Kaisa Toiminnanjohtaja  at Suomen eOppimiskeskus ry kaisa.honkonen@eoppimiskeskus.fi 0505954573

Keihäs Piia
Keihäs Piia Projektipäällikkö  at Suomen eOppimiskeskus.fi piia.keihas@eoppimiskeskus.fi 0408601494

Suomen eOppimiskeskus ry yhteistyökumppaneineen palkitsee vuosittain parhaan suomalaisen digitaalisen oppimisratkaisun eEemeli-palkinnolla. Tänä vuonna eEemeli-palkinnon lisäksi jaettiin uusi Education Finland Award -palkinto. 

Vuoden 2022 Paras suomalainen oppimisratkaisu -kilpailun tuotesarjassa etsittiin ratkaisuja, jotka tukevat digihyvinvointia ja osallisuutta. Pandemiasta ja muista globaaleista haasteista johtuen hyvinvoinnin ja osallisuuden kokemuksen tukeminen ovat nousseet erityisen ajankohtaisiksi teemoiksi. 

Education Finland Award -kilpailusarjassa etsittiin Suomen parasta koulutusvientiratkaisua. Koulutusvienti kattaa koulutustoiminnan lisäksi kirjon koulutusta palvelevia ja kehittäviä ratkaisuja. Nämä tuovat lisäarvoa kansainväliselle osaamisen ja koulutuksen kehittämiselle. Koulutusvienti voi olla esimerkiksi koulutusohjelmia, tutkintoja, koulutuksen arviointipalveluita, konsultointia ja tutkimusta, mutta myös fyysisiä ja digitaalisia opiskelu- ja opetusvälineitä, oppikirjoja sekä pelejä. Koulutusvientiin kuuluvat myös laajemmat ratkaisut, kuten kokonaiset koulu- ja päiväkotikonseptit.

Kilpailun voittajat palkittiin 1.6.2022. Tässä esityksessä konferenssiosallistujat pääsevät tutustumaan kilpailun finalisteihin sekä voittajiin.

Paras suomalainen oppimisratkaisu -kilpailu

Suomen eOppimiskeskus ry