Digiosaava.fi edistää ammatillisen koulutuksen digitalisaation osaamista ja johtamista
Digiosaava.fi edistää ammatillisen koulutuksen digitalisaation osaamista ja johtamista
Hyvät käytänteet Opetusteknologia Virtuaaliympäristöt

Mäentausta Miia koulutus- ja kehittämispäällikkö  at Työtehoseura ry


Mäentausta Miia , koulutus- ja kehittämispäällikkö
Työtehoseura ry

Posterin pdf-versio

Ruotsinkielinen versio (pdf)

"Ilman riittävää osaamista ja kyvykkyyttä koulutuksen järjestäjät eivät pysty tehokkaasti ja tarkoituksenmukaisella tavalla hyödyntämään digitalisaation tuomia mahdollisuuksia ja vastaamaan siihen liittyviin haasteisiin." 

Digiosaava.fi on OKM:n noin 4 milj. euron rahoituksen saanut valtakunnallinen ammatillisen koulutuksen digitalisaation osaamisen ja johtamisen kehittämishanke, jossa luodaan osaamisen kehittämispolku tälle rakennettavaan osaamiskampukseen. Kehittämispolku kohdentaa kehittämisaineistoa ammatillisen koulutuksen toimijoille - opetuksen toteuttajille, kuin toiminnan mahdollistajille. Osaamiskampuksessa voidaan myös testata omaa osaamista ja ymmärrystä sekä siirtyä syventämään valittujen aiheiden osaamista.

Osaamiskampus saa tuekseen myös koulutuskokonaisuuden, jossa koulutusjohdolle tarjotaan johdon seminaari 17.5.2023 (Helsinki ja etä) ja muille ammatillisen koulutuksen toimijoille tarjotaan teemakoulutuksia erikseen valituista aiheista.

Osaamiskampuksen on tarkoitus jatkua. Osaamiskampusta ja koko kehittämiskokonaisuutta rakennetaan lisäksi laajassa yhteistyössä tietojohtamisen, kokonaisarkkitehtuuri sekä oppimisanalytiikka-strategiahankkeiden kanssa.

Kuva havainnollistaa osaamiskampuksen aihekokonaisuuksia. 


Tutustu täällä: digiosaava.fi

Kehittämiskokonaisuutta koordinoi: TTS Työtehoseura ry, Miia Mäentausta (koulutus- ja kehittämispäällikkö, koulutuksen digitalisaatio)