ITK-webinaari 6.2.2024

Rekisteröitymiset ovat suljettu

ITK-webinaari 

6.2.2024 klo 14-15

Ohjelmassa mm.

 • Tekoälypohjaiset sovellukset verkkopedagogisesti laadukkaassa opetuksessa ja oppimisessa
  Sanni Suominen

  ITK-foorumiesitystä alustavassa webinaaripuheenvuorossa tarkastellaan tekoälypohjaisten sovellusten kehittymistä ja yleistymistä verkko-opetuksen ja -oppimisen näkökulmasta.


  Foorumiesityksessä 18.4. klo 16.30 (esityssali 24) havainnollistetaan, miten uudet generatiivista tekoälyä käyttävät sovellukset käytännössä voivat jo nyt, mutta erityisesti lähitulevaisuudessa mahdollistaa aiempaa helpommin laadukkaan verkkopedagogiikan toteuttamisen. Lisäksi muun muassa esitellään, miten opiskelijat on ammatillista koulutusta tarjoavassa oppilaitoksessamme Riveriassa osallistettu verkko-opetuksen kehittämiseen sen kaikissa vaiheissa ja jälleen myös nyt tekoälypohjaisten sovellusten käyttöönottoa suunniteltaessa.

 • AI-tutorbotti oppimisen ja opetuksen tukena

  Lauri Vihma, pedagoginen asiantuntija ja Kati Immeli-Vänskä, projektipäällikkö

  Helsingin kaupunki

  AI-tutorbotti on kehitetty tukemaan oppimista ja opetusta eri oppiaineissa. Bottia on opetettu avoimilla oppimateriaaleilla ja se toimii turvallisessa pilviympäristössämme.


  AI-tutorbotti tarjoaa yksilöllistä tukea oppilaille esimerkiksi ohjaamalla oikeiden tietolähteiden äärelle, helpottamalla tekstejä, auttamalla lukemisessa ja kirjoittamisessa sekä kääntämällä tekstit opiskelijan äidinkielelle. Lisäksi se voi toimia oppimisen sparraajana. Se auttaa myös opettajia suunnittelussa, materiaalin valmistelussa, eriyttämisessä ja palautteen antamisessa.


  Bottia on kehitetty yhteistyössä henkilöstön ja opiskelijoiden kanssa. Esittelemme webinaarissa myös käytännön esimerkkejä botin hyödyntämisestä eri oppiaineissa. Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan tulevaisuuden oppimisesta!


  AI-tutorbotti esillä myös ITK2024 -konferenssissa sekä posterina että esityksenä perjantaina 19.4.2024 klo 12.45 - 13.15 (Esityssali 21). Foorumiesityksen aiheena Tulevaisuuden oppimista: AI-tutorbotti mukana eri oppiaineiden opintojaksoilla -käytännön esimerkkejä.

Webinaari järjestetään osoitteessa:

https://tuni.zoom.us/my/hojavi


Webinaari on kaikille avoin ja maksuton. Olet tervetullut osallistumaan webinaariin myös ilman ennakkoilmoittautumista.

Ilmoittautumalla webinaariin varmistat, että saat sähköpostiisi muistutuksen webinaarista sekä tiedon webinaaritallenteiden julkaisemisesta.

ITK-webinaarit

Päivämäärä ja aika
tiistaina
6. helmikuuta 2024
14.00 15.00 Europe/Helsinki
Sijainti

Verkossa

Järjestäjä

ITK-konferenssi

040 649 2922
info@itk-konferenssi.fi
JAA

Selvitä, mitä ihmiset näkevät ja sanovat tästä tapahtumasta, ja liity keskusteluun.