ITK-webinaarissa STEAMia, tekoälyä ja 3D-maailmoja
ITK-webinaarit jatkuvat keskiviikkona 5.4.2023. Luvassa kolme mielenkiintoista puheenvuoroa - tervetuloa mukaan!
28 maaliskuuta, 2023

ITK2023-webinaarien sarja jatkuu keskiviikkona 5.4.2023 klo 14-15:

Webinaarin aluksi tutustumme kansalliseen STEAM-verkostoon - mitä se voisi olla ja miten pääset mukaan? Paula Vorne ja Katri Lehtinen kertovat, millaisia ajatuksia Oulussa ja Turussa on pyöritelty STEAM-toiminnan suhteen ja miten STEAMista voisi tulla myös kansallisesti merkittävä kehittämisen kohde. 

Webinaarin toisessa puheenvuorossa Laura Kalervo Osaamiskeskus Kentaurista esittelee meille Osaamiskiekko-työkalua, joka vertailee tekoälyn avulla erilaisten tutkintoon johtavien koulutuksien sisältöjä ja etsii yhteneväisyyksiä järjestöissä tarjottavan vapaaehtoisille suunnatun koulutuksen kanssa. Näin opiskelija voi löytää hyväksilukuehdotuksia omaan tutkintoonsa. Myös opettajan työ helpottuu!

Pääsemme tutustumaan myös Erasmus+-hankkeeseen, jossa nuoret ympäri maailmaa työskentelevät yhdessä virtuaalisissa sandbox-pelimaailmaympäristöissä rakentaen parempia elinympäristöjä monikielisen ja monikulttuurisen yhteistyön avulla. Hankkeen aikana esiin nousseita pedagogisia ja teknisiä kysymyksiä, niiden ratkaisuja sekä didaktisesti uudistavia ja kiinnostavia mahdollisuuksia meille esittelee Laura Pihkala-Posti.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset

Tulevat tapahtumat

ITK-konferenssin uutiskirje

Jaa tämä kirjoitus