ITK-webinaari 5.4.2023

Rekisteröitymiset ovat suljettu

ITK-webinaari 

5.4.2023 klo 14-15

 • Kansallinen STEAM-verkosto
  Paula Vorne & Katri Lehtinen

  Kansallinen STEAM-verkosto - mitä se voisi olla ja miten pääset mukaan? Tule kuulemaan, millaisia ajatuksia Oulussa ja Turussa on pyöritelty STEAM-toiminnan suhteen ja miten STEAMista voisi tulla myös kansallisesti merkittävä kehittämisen kohde. 

 • Osaamiskiekossa tekoäly löytää yhteneviä osaamisia koulutuksista
  Laura Kalervo, Osaamiskeskus Kentauri

  Osaamista kertyy virallisen kouluttautumisen lisäksi tekemällä ja harrastamalla. Joskus on vaikeaa tunnistaa itse mitä osaamista on jo hankkinut ja miten sen voisi hyödyntää opinnoissa. Osaamiskiekossa tekoäly vertailee erilaisten tutkintoon johtavien koulutuksien sisältöjä ja etsii yhteneväisyyksiä järjestöissä tarjottavan vapaaehtoisille suunnatun koulutuksen kanssa.


  Opiskelija voi löytää Osaamiskiekosta hyväksilukuehdotuksia omaan tutkintoonsa. Myös opettajan työ helpottuu, kun tekoäly on jo yhteneväisyydet löytänyt. 


  Osaamiskiekon vertailtava data saadaan ePerusteista ja ammattikorkeakoulujen opetussuunnitelmista. Osaamiskiekkoa voi kokeilla osoitteessa www.osaamiskiekko.fi 

 • Toimijuutta, luovuutta, tiedonhaku- ja viestintätaitoja 3D-maailmoissa rakentaen! 

  Laura Pihkala-Posti

  Erasmus+-hankkeessamme nuoret pelastavat maailmaa kansainvälisissä työryhmissä virtuaalisia sandbox-pelimaailmaympäristöjä hyödyntäen. He rakentavat parempia elinympäristöjä monikielisenä ja monikulttuurisena yhteistyönä.

   

  Aiheena hankkeen aikana tähän mennessä esiin nousseet pedagogiset ja tekniset kysymykset, niin haasteet, niihin löydetyt ratkaisut kuin didaktisesti uudistavat ja kiinnostavat mahdollisuudetkin.    

Täydennykset webinaarin ohjelmaan mahdollisia - seuraathan tätä sivua!

Webinaari järjestetään osoitteessa:

https://tuni.zoom.us/my/hojavi


Webinaari on kaikille avoin ja maksuton. Olet tervetullut osallistumaan webinaariin myös ilman ennakkoilmoittautumista.

Ilmoittautumalla webinaariin varmistat, että saat sähköpostiisi muistutuksen webinaarista sekä tiedon webinaaritallenteiden julkaisemisesta.

ITK-webinaarit

Päivämäärä ja aika
keskiviikkona
5. huhtikuuta 2023
14.00 15.00 Europe/Helsinki
Sijainti

Verkossa

Järjestäjä

ITK-konferenssi

040 649 2922
info@itk-konferenssi.fi
JAA

Selvitä, mitä ihmiset näkevät ja sanovat tästä tapahtumasta, ja liity keskusteluun.