ITK-webinaarissa HyFlexia, STEAMia ja oppimisanalytiikkaa
ITK-webinaarit jatkuvat tiistaina 11.4.2023. Luvassa kolme mielenkiintoista puheenvuoroa - tervetuloa mukaan!
5 huhtikuuta, 2023

ITK2023-webinaarien sarja jatkuu tiistaina 11.4.2023 klo 14-15:

Webinaarin aluksi pääsemme tutustumaan HyFlex-toteutusten mahdollisuuksiin. Merja Saarela ja Eeva Niemelä esittelevät meille erilaisia vuorovaikutuksen rikastamisen ja digipedagogisen monipuolistamisen keinoja, joilla voidaan tukea opiskelijan oppimisstrategisia valintoja, autonomiaa ja oppimiseen sitoutumista. Lisäksi kuulemme Hybridiopetuksen ja -työskentelyn taidot ja tavat -hankkeen piloteissa testatuista ratkaisuista, jotka voivat auttaa oppimistapahtumien yhdenmukaisuuden edistämisessä, etätiimien vuorovaikutuksen vahvistamisessa ja opetuksen joustavuuden tukemisessa.  

Webinaarin toinen puheenvuoro tarjoaa meille kurkistuksia toiminnallisiin STEAM-kokonaisuuksiin Olli Pekanheimon ja Janne Maunun johdolla. Näitä perusopetukseen suunnattuja STEAM-toteutuksia on mahdollista kokeilla käytännössä ITK-konferenssissa.

Webinaarin päätteeksi kuulemme oppimisanalytiikan uusista käyttökohteista ammatillisessa koulutuksessa, kun Hanna Jukola, Jarno Haapaniemi ja Minna Haasio avaavat tiedon keräämisen ja analysoinnin uusia ulottuvuuksia oppilaitoksen sisäisten ja ulkoisten järjestelmien näkökulmista. Lisäksi kuulemme oppimisanalytiikan käyttöön liittyvistä uusista kyvykkyyksistä sekä opettajien, oppilaitosjohdon ja koko organisaation tärkeästä roolista kehityksessä.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset

Tulevat tapahtumat

ITK-konferenssin uutiskirje

Jaa tämä kirjoitus