Tulevaisuuden taitoja digitaalisessa maailmassa - ITK-webinaari kyberturvallisuudesta, oppimisesta ja vastuullisuudesta
ITK-webinaarit jatkuvat tiistaina 28.3.2023. Luvassa kolme mielenkiintoista puheenvuoroa - tervetuloa mukaan!
22 March, 2023

ITK2023-webinaarien sarja jatkuu tiistaina 28.3.2023 klo 14-15:

Webinaarin ensimmäisessä puheenvuorossa Jari Laru esittelee strategisen tutkimuksen neuvoston rahoittaman Generation AI -hankkeen, joka raottaa tekoälyn mustaa laatikkoa: hankkeessa kehitetään sisältöjä, menetelmiä ja työvälineitä kyberturvallisen ajattelutavan opettamiseksi tekoälusukupolvea edustaville esi- ja perusopetusikäisille lapsille ja nuorille. 

Webinaarin toisessa osassa Otavian Aki Luostarinen kertoo meille, miten Opinvoimala tarjoaa apua mm. opiskelukyvyn ylläpitämiseen ja opiskeluhuollon tukemiseen. Opinvoimala toimii oppilaitosten ja opiskeluhuollon välimaastossa ja tarjoaa materiaaleja ja harjoituksia, jotka täydentävät olemassa olevia palveluja. Webinaarissa pääsemme tutustumaan HOT - Hyvinvointipalvelut opiskelun tukena (ESR) -hankkeessa tuotettuihin maksuttomiin opiskelutaitojen ja opiskeluhyvinvoinnin materiaaleihin.

Webinaarin kolmannessa puheenvuorossa TIEKEn Antti Sipilä ja LUT-yliopiston Laura Partanen kertovat meille teknologian roolista ilmastohaasteiden ratkaisemisessa ja siitä, miten ICT voi olla osa sekä ongelmaa että ratkaisua. Webinaarissa opit, miten voit omilla valinnoillasi tukea Suomen kunnianhimoista tavoitetta olla hiilineutraali 12 vuoden kuluttua. Tule mukaan oppimaan ja poimi samalla linkit materiaaleihin, joita voit hyödyntää omassa opetuksessasi!

Lisätiedot ja ilmoittautumiset

Tulevat tapahtumat

ITK-konferenssin uutiskirje

Share this post