Ystävänpäivän opintoretki Metagalleriaan
ITK-webinaarissa opintoretki Metagalleriaan & oppimisympäristö digitaitojen vahvistamiseen vammaistyössä
10 helmikuuta, 2023

ITK-ystävät kokoontuvat webinaarilinjalle seuraavan kerran ystävänpäivänä 14.2.2023 klo 14-15. Ohjelmassa on kaksi mielenkiintoista puheenvuoroa:

Digiosaajaksi yhdessä kokeillen ja oppien -oppimisympäristö digitaitojen vahvistamiseen vammaistyössä

YDIN - yhdessä digimmin -hankkeen keskeinen tavoite on avun käyttäjien ja heidän parissaan toimivien ammattilaisten digitaalisen osaamisen vahvistuminen.

Esityksessä kerrotaan lyhyesti YDIN- yhdessä digimmin -hankkeesta, keskittyen tärkeimpään eli hankkeessa kehitetyn “Digiosaajaksi yhdessä kokeillen ja oppien” -oppimisympäristön esittelyyn sekä käyttäjäkokemusten esiin tuomiseen. Esityksen tavoitteena on jalkauttaa hankkeen tuloksia ja saada oppimisympäristö laajemman yleisön tietoon ja käyttöön. 

Ystävänpäivän opintoretki Metagalleriaan 


Kansallisgalleria avasi ensimmäisenä suomalaisena museona näyttelytilan metaversumiin lokakuussa 2022. Vierailu Metagalleriassa tarjoaa  mahdollisuuden mielenkiintoisiin ja ajankohtaisiin oppimispolkuihin eri tasoisille oppijoille ja kouluttajille kuluvan kevään ajan.

Kokeilun näyttämönä toimii Decentralandiin luotu virtuaalinen kopio Pariisin vuoden 1900 maailmannäyttelyn Suomen paviljongista. Siellä pääsee liikkumaan Windows tai MAC -tietokoneilla.

Kuva: Cecilia: Arontausta - HarjulaTOP 2023


Lisätiedot ja ilmoittautumiset

Tulevat tapahtumat

ITK-konferenssin uutiskirje

Jaa tämä kirjoitus