Tule ja tee esitysehdotus ITK2023-konferenssiin
Esitysehdotusten haku käynnistyy 24.10.2022 teemalla Oppimisen huikea ihanuus.
24 lokakuuta, 2022

Suomen suurin digitaalisen koulutuksen tapahtuma ITK2023 järjestetään Hämeenlinnassa Aulangolla 19.-21.4.2023. ITK-konferenssi koostuu yli sadasta osallistujien ehdottamasta ja esittämästä esityksestä. Toivomme mukaan sinun näköisiäsi ehdotuksia kokemuksistasi ja kokeiluistasi.

Järjestämme CFP:n 24.10.-21.11.2022 välisenä aikana teemalla Oppimisen huikea ihanuus. Voit jättää ehdotuksen johonkin viidestä eri esitysmuodosta:

 • ITK-workshop
  ITK-workshopit ovat pääasiassa yhteen teemaan keskittyviä puolen päivän tai koko päivän koulutustilaisuuksia, jotka järjestetään keskiviikkona 19.4.2023. Workshop on toiminnallinen: osallistujat pääsevät tekemään ja jakamaan kokemuksiaan.

 • ITK-foorumi
  Foorumiesityksessä keskitytään yleensä yhden uuden digimaailmaa soveltavan pedagogisen kokeilun tai hankkeen tulosten esittelyyn. Esityksen kokonaiskesto on 30 minuuttia.

 • ITK-toimintasessio
  Toimintasessio on toiminnallinen kokonaisuus, jossa on aktiivista toimintaa yksin tai yhdessä. Toimintasession kokonaiskesto on 1 h 15 min.

 • ITK-areena
  ITK-Areena on Aulanko Areenalla tapahtuva tilaisuus. Areena-tilaisuuden kesto on 1 tunti. Aulanko Areena on iso tila, joten sinne toivotaan esityksiä, jotka kiinnostavat laajalti ITK-yhteisöä.

 • ITK-posteri
  ITK-posterit esittelevät tutkimustuloksia ja kehittämisprojekteja sekä tiedottavat ja mainostavat. ITK-posterinäyttely uudistuu vuodelle 2023: ITK-posterit saavat uuden, isomman tilan. Posterit huomioidaan aiempaa paremmin myös konferenssiohjelmassa.


Ehdotukset arvioidaan marras-joulukuussa ja tulokset ilmoitetaan joulu-tammikuussa. 

Tule tekemään kanssamme kaikkien aikojen ITK-konferenssia – on ilo kohdata!

Call for Papers

Tulevat tapahtumat

ITK-konferenssin uutiskirje

Jaa tämä kirjoitus