Oppiminen vuonna 2025 -tutkimus
Valtakunnallinen kyselytutkimus kerää aitoja arjen kokemuksia opetusalan ammattilaisilta.
15 kesäkuuta, 2022

Osalla meistä opetusalan ammattilaisista kesäloma on jo alkanut ja osa on vielä lähtökuopissa. Meillä ITK-konferenssin järjestäjillä ja kumppaneilla tulee kesän aikana tapahtumaan vielä paljon valmisteluja mahdollisimman antoisan ja rikkaan tapahtumakokonaisuuden varmistamiseksi 5.-7.10. Aulangolle. Nyt on hyvä hetki pysähtyä tekemään tilannearviota ja tulevaisuuden näkemystä yhdestä oleellisesta lähes jokaista koskettavasta aihealueesta.

Viimeiset kaksi vuotta ovat tuoneet lähes kaikki oppilaitokset ja oppilaat opetustilanteiden toteuttamisen ja vuorovaikutuksen onnistumisen näkökulmasta uusiin tilanteisiin. Verkko-opettaminen (oppilaat etäyhteyden päässä) ja hybridiopettaminen (osa paikalla, osa etänä) ovat tulleet osaksi monen arkea.

Osallistu mukaan valtakunnalliseen kyselytutkimukseen, jonka tavoitteena on muodostaa toimialamme tilannekuvaa ja tulevaisuuden näkymää opetustilanteiden toteuttamiseen jatkossa. Aidot arjen kokemukset – hyvät sekä huonot - ja näkemykset tulevasta ovat arvokasta antia koko opetustoimialan tulevaisuuden kehityssuuntien määrittelyyn.

Tavoitteena on saada kattava otos Suomen opetusalan ammattilaisilta tähän tärkeään ja toimialaa mahdollisesti muuttavaan asiaan.

Osallistu kyselytutkimukseen 5.9.2022 mennessä tästä linkistä:

www.iro.fi/Oppiminen-vuonna-2025

Kyselytutkimuksen tulokset, yhteenvetoraportti ja johtopäätökset julkistetaan ITK-konferenssissa Aulangolla 5.-7.10.2022.

Kaikki vastaajat saavat halutessaan tutkimusraportin myös omaan käyttöönsä.  

Tutkimuksen toteuttaa Iroresearch oy ja toimeksiantaja on oppimisympäristöjen palveluyritys Praecom Oy

Tulevat tapahtumat

ITK-konferenssin uutiskirje

Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet