Luo oma ohjelmapolkusi ITK-sovellukseen
Lataa sovellus käyttöösi, niin varmistat, että ITK kulkee aina mukanasi!
2 elokuuta, 2022

ITK-konferenssin mobiilisovelluksen kautta pääset selaamaan mm. konferenssin ohjelmatarjontaa, näytteilleasettajia ja tapahtumapaikan karttoja. Lataa sovellus käyttöösi, niin varmistat, että ITK kulkee aina mukanasi! 

Tutustu sovellukseen ja lataa se käyttöösi

Näin luot oman ohjelmapolkusi ITK-sovellukseen

ITK-sovelluksen avausnäkymän vasemmassa yläkulmassa on kolmen vaakaviivan muodostama valikkosymboli. Valikosta löydät sovelluksen kaikki sisällöt.

Valikon kautta pääset tutustumaan mm. konferenssin ohjelmaan, näytteilleasettajiin sekä karttoihin.

Esitykset ja workshopit löydät Ohjelma-painikkeen takaa.

Ohjelma-näkymä toimii kalenterin tavoin. Näkymä on alkuun tyhjä, mutta täydentyy, kun valitset esityksiä osaksi omaa ohjelmapolkuasi.

Esityksiin, workshopeihin ja muihin ohjelmaosioihin pääset tutustumaan painamalla Ohjelma-näkymän alalaidassa olevaa Ohjelma-painiketta.

Ohjelma-painikkeen kautta aukeaa ohjelmaluettelo, jonka ylimpään osioon on poimittu mm. konferenssin avaus- ja päätöspuheenvuorot. Jokaisen ohjelmanumeron kohdalla on pieni i-symboli, jonka kautta pääset käsiksi esityksen tarkempiin tietoihin sekä pieni laatikko, jonka ruksaamalla saat poimittua esityksen osaksi omaa ohjelmapolkuasi.

Selaamalla näkymää alaspäin löydät ITK-workshopit, Windows 11 -talon esitykset sekä ITK-esitykset.

ITK-esitykset on jaoteltu Ohjelma-näkymään kohderyhmittäin. Kohderyhmäjaottely on viitteellinen ja perustuu ITK-esiintyjien itse määrittelemiin ensisijaisiin kohderyhmiin. Tutustu siis ohjelmakattaukseen avoimin silmin!

 TUTUSTU ITK-SOVELLUKSEEN JA LATAA SE KÄYTTÖÖSI

Tulevat tapahtumat

ITK-konferenssin uutiskirje

Jaa tämä kirjoitus