Ei tekoja ilman älyä – CfP käynnistyy 25.9.2023
Tutustu ITK-ohjelmarakenteen uudistuksiin ja tule mukaan jakamaan kokemuksesi ja kokeilusi 31.10.2023 mennessä.
18 syyskuuta, 2023

Suomen suurin digitaalisen koulutuksen tapahtuma, ITK2024, valloittaa Hämeenlinnan Aulangon 17.-19.4.2024 teemalla Ei tekoja ilman älyä. Esitysehdotusten haku käynnistyy 25.9.2023 – jaathan kokemuksesi ja kokeilusi kanssamme 31.10.2023 mennessä.

ITK2024-konferenssi rakentuu tuttuun tapaan osallistujien ehdottamista ja esittämistä esityksistä. Ehdotukset voivat lähestyä vuoden teemaa monelta eri kantilta ja käsitellä niin onnistumisia kuin haasteitakin – sillä oppiminen tapahtuu usein juuri niiden kautta.

Vuoden 2024 ITK-konferenssi tuo mukanaan kiinnostavia uudistuksia ohjelmarakenteeseen. Torstain ja perjantain ohjelmasta tutut ITK-toimintasessiot jäävät pois ja saavat tilalleen uuden 1 h 15 min mittaisen ITK-worshopin. Voit siis ehdottaa keskiviikon workshop-päivään joko uutta lyhyttä tai aiemmilta vuosilta tuttua, pidempää puolen päivän tai koko päivän workshopia. Muutoksen ansiosta saamme torstain ja perjantain ohjelmaan mahtumaan aiempaa suuremman määrän esityksiä – luvassa monipuolisempi konferenssikokemus.

Call for Papers tarjoaa tänä vuonna kaikkiaan neljä erilaista esitystyyppiä:

  1. ITK-workshop: Pääasiassa yhteen teemaan keskittyvä toiminnallinen koulutustilaisuus. Keston voi valita kolmesta vaihtoehdosta: 1 h 15 min / 3 h / 7 h. Workshopit muodostavat ITK-keskiviikon ohjelman.

  2. ITK-foorumi: Puolen tunnin foorumiesityksissä keskitytään yleensä yhden uuden digimaailmaa soveltavan pedagogisen kokeilun tai hankkeen tulosten esittelyyn. Foorumiesityksiä on torstain ja perjantain ohjelmassa.

  3. ITK-areena: 45 minuutin Areena-tilaisuudet järjestetään Aulanko Areenan suuressa salissa. Areenalle toivomme esityksiä, jotka kiinnostavat laajalti ITK-yhteisöä – kuulolle mahtuu satoja ihmisiä. Areena-esityksiä on torstain ja perjantain ohjelmassa.

  4. ITK-posteri: Posterit saivat keväällä 2023 uuden komean näköalapaikan konferenssihotellin toisesta kerroksesta. Posterit ovat esillä torstain ja perjantain.

Jokaiseen kategoriaan voit jättää ehdotuksen joko suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi – luvassa on siis myös englanninkielisistä esityksistä koostuva kansainvälinen ohjelmaosio.

Tutustu Call for Papers -prosessiin tarkemmin ja tule kanssamme tekemään kaikkien aikojen ITK-konferenssia – on ilo kohdata!

ITK2024 Call for Papers

Tulevat tapahtumat

ITK-konferenssin uutiskirje

Jaa tämä kirjoitus