ITK-webinaari 26.3.2024

Rekisteröitymiset ovat suljettu

ITK-webinaari 

26.3.2024 klo 14-15

Ohjelmassa mm.

 • Osaaminen esiin tekoälyn avulla - Tulevaisuuden työkalu osaamisen kartoittamiseen

  Johanna Hemminki / Elias Robot

  Virginia Martinez / Keuda


  Työvoiman tarve lisääntyy ja työelämän osaamistarpeet muuttuvat. Keuda ja Elias Robot ovat vastanneet haasteeseen kehittämällä uudenlaisen tekoälyä hyödyntävän työkalun osaamisen kartoittamiseen. Webinaarissa kerromme, kuinka työkalu auttaa tunnistamaan eri kieli- ja kulttuuritaustoista tulevien opiskelijoiden osaamista ja nopeuttaa heidän pääsyään työelämään. Liity mukaan inspiroivaan keskusteluun, kuinka tekoäly voi tukea yksilöllisiä oppimispolkuja, säästää aikaa ja henkilöresursseja sekä mullistaa osaamisen kartoittamisen.

 • Teknostressin hallinta lähi- ja etäopetustilanteissa
  Saana Mehtälä, Kati Clements

 • Osaamiskiekko.fi löytää tekoälyllä yhteneviä osaamisia tuhansista koulutuksista
  Laura Kalervo


  Osaamiskiekossa tekoäly vertailee vapaan sivistystyön koulutuksia tutkintoon johtaviin koulutuksiin. Löydetty yhteneväisyys eli sama osaaminen auttaa sekä opiskelijaa että opettajaa oppilaitoksen hyväksilukuprosessissa. Opiskelija hoksaa tarjota aiempia kurssitodistuksiaan osaksi opintoja ja opettaja saa Osaamiskiekosta luotettavaa tietoa tunnistaa ja tunnustaa vapaa-ajalla hankittua osaamisia tutkintoon.


  Vapaan sivistystyön tarjoama koulutus on laadukasta ja tekemällä oppien ja harrastuksesta nauttien oppiminen on innostavaa. Hyväksiluetut koulutukset opinnoissa keventävät opiskelutaakkaa ja antavat energiaa syventää osaamista tai keskittyä itselle työläämpiin kursseihin.


  Osaamiskiekon on toteuttanut Osaamiskeskus Kentauri opetus- ja kulttuuriministeriön erillisrahoituksella. Osaamiskiekon vertailtava data saadaan ePerusteista ja ammattikorkeakoulujen verkkosivujen opetussuunnitelmista. Vertailuissa on mukana yli 7000 vapaan sivistystyön opintopisteytettyä koulutusta.

Lisätietoja webinaarin sisällöistä luvassa lähempänä tapahtuma-ajankohtaa.

Webinaari järjestetään osoitteessa:

https://tuni.zoom.us/my/hojavi


Webinaari on kaikille avoin ja maksuton. Olet tervetullut osallistumaan webinaariin myös ilman ennakkoilmoittautumista.

Ilmoittautumalla webinaariin varmistat, että saat sähköpostiisi muistutuksen webinaarista sekä tiedon webinaaritallenteiden julkaisemisesta.

ITK-webinaarit

Päivämäärä ja aika
tiistaina
26. maaliskuuta 2024
14.00 15.00 Europe/Helsinki
Sijainti

Verkossa

Järjestäjä

ITK-konferenssi

040 649 2922
info@itk-konferenssi.fi
JAA

Selvitä, mitä ihmiset näkevät ja sanovat tästä tapahtumasta, ja liity keskusteluun.