Miten interaktiivisten kuvien luominen kehittää monilukutaitoa ja tieto- ja viestintäteknologista osaamista?
21st century skills digitalisaatio lukutaito mobiilioppiminen opetuksen kehittäminen sisällöntuotanto tieto- ja viestintäteknologia
Paikka: Esityssali 35 -

Miten interaktiivisten kuvien luominen kehittää monilukutaitoa ja tieto- ja viestintäteknologista osaamista?
Director of Global Partnerships in Education  at ThingLink


Miten interaktiivisten kuvien luominen ThingLinkin avulla kehittää monilukutaitoa ja tieto- ja viestintäteknologista osaamista?

Monilukutaito edellyttää kykyä yhdistää ja tuottaa monimuotoista tekstiä erilaisten välineiden avulla. Interaktiivisten kuvien luominen tukee tätä tavoitetta mahdollistamalla tekstin, kuvien, videoiden ja äänen yhdistämisen yhtenäiseksi vuorovaikutteiseksi tarinaksi luovuutta ja tvt-taitoja käyttäen. ThingLinkin käyttö kytkeytyy monilukutaidon ja tvt:n kehittämiseen siten nimenomaan tekstien tuottamisen ja tuottamiseen liittyvän suunnittelun kautta. 

ThingLinkin avulla jokainen kuva voi olla oppimiskokemus. ThingLinkin helppokäyttöinen kuvateknologia auttaa oppilaita ilmaisemaan itseään visuaalisen tarinankerronnan kautta. Opettajat ja oppilaat voivat lisätä kuviin ja videoihin lisäinformaatiota, ääntä tai videoita, ja tällä tavalla rikastaa piirustuksia, karttoja tai kuvia lähiympäristöstä. ThingLink toimii älypuhelimilla, tableteilla ja tietokoneilla.

Osallistujat pääsevät itse kokemaan käytännössä interaktiivisen kuvan ja immersiivisemmän 360-kuvan tuottamisen eri vaiheet. Workshopin jälkeen opettajalla on ymmärrys kuinka oppilaat voidaan ohjata ideoimaan, suunnittelemaan ja tuottamaan digitaalisia tarinoita ja oppimisympäristöjä uuden opetussuunnitelman tavoitteiden mukaisesti.

Jokainen osallistuja saa kuukaudeksi koko luokalleen ThingLinkin maksutta käyttöönsä. 

ThingLinkin hinnoittelu: Opettajat voivat kokeilla ja käyttää ThingLinkiä ilmaiseksi. Haluamme auttaa oppimisen digitalisaatiossa ja olemme laskeneet ThingLinkin hinnan kouluille niin alas kuin mahdollista. Esimerkiksi peruskouluille ThingLink maksaa vain euron oppilasta kohden vuodessa!