Microsoft Teams-workshop
21st century skills digitalisaatio Etäopetus Opetusteknologia pilvipalvelut toimintakulttuuri
Paikka: Esityssali 23 -

Microsoft Teams-workshop
Learning Delivery Spealist  at Microsoft Oy


Tässä workshopissa saa koulutusta Teamsin käyttöön ja pääsee myös itse rakentamaan sekä testaamaan Teamsin käyttöä samanaikaisesti. Workshopiin tulijoilla toivotaan olevan omat Office 365-tunnukset ja kannettava tietokone mukana.

Microsoft Teams on digitaalinen keskus ja oppimisympäristö, joka tuo yhteen keskustelut, kokoukset, tiedostot, tehtävät, arvioinnit ja sovellukset Office 365 Educationissa. Teamsin avulla opettajat voivat siirtyä helposti keskusteluista sisällön luomiseen säilyttäen asiayhteyden, jatkuvuuden ja läpinäkyvyyden. Teams vastaa erilaisten ryhmien tarpeisiin ja auttaa niitä saamaan asioita aikaan yhdessä:

  • Hallitse projekteja, tehtäviä ja sisältöä päivittäin käyttämiesi sovellusten avulla – kaikki on ulottuvillasi yhdessä mukautetussa työtilassa.

  • Pysy ajan tasalla reaaliaikaisten tietojen ja päivitysten avulla, joita jaetaan jatkuvissa tiimin keskusteluissa, yksityisissä keskusteluissa, tiimin kokouksissa ja muilla kanavilla.

  • Tue monimuotoista yhteistyötä ja saumatonta käyttöä integroitujen Office 365:n sovellusten, kuten Wordin, Excelin, PowerPointin, Luokan OneNote-muistikirjan, Formsin ja tehtävien avulla.