Digioppimisella ammatilliseen kiertotalous- ja kestävän kehityksen osaamiseen
ammatillinen koulutus avoimet oppimisympäristöt avoimet verkkokurssit

Digioppimisella ammatilliseen kiertotalous- ja kestävän kehityksen osaamiseen
projektipäällikkö  at Suomen ympäristöopisto SYKLI


Yrityksiin kohdistuvat odotukset muuttuvat, kun asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden, sijoittajien ja työntekijöiden tietoisuus ympäristökysymyksistä ja sosiaalisesta oikeudenmukaisuudesta kasvavat. Kiertotalous luo uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja työpaikkoja. Miten varmistetaan, että yritysten ja työntekijöiden osaaminen uudistuvat? Miten ammatillinen koulutus voi tarjota ammattiin valmistuville valmiudet kehittää jatkuvasti osaamistaan ja omalta osaltaan myös työelämää?

SYKLI ja Perho Liiketalousopisto kehittävät avoimen digitaalisen oppimisympäristön kiertotalousosaamisen ja vastuullisen ammattitaidon kehittämiseen. Palvelu tuotetaan neljälle toimialalle: ruokapalvelu-, matkailu- ja kaupan aloille sekä kiinteistönhuoltoon. Aalto yliopisto pilotoi hankkeessa MR-ympäristöjä kiinteistönhuollon ammattilaisten koulutuksessa.

Palvelussa ammattilainen tai ammattiin opiskeleva voi opiskella oman alansa keskeiset ympäristöasiat ja vastuulliset käytännöt. Yritys voi käyttää palvelua henkilöstönsä osaamisen ja toimintansa kehittämiseen. Palvelu julkaistaan vuoden 2020 alussa.

Kehitämme palvelua yhteistyössä asiantuntijoiden, oppilaitosten ja yritysten kanssa. Haluaisitko päästä ensimmäisten joukossa testaamaan kurssimateriaaleja ja/tai uutta oppimisalustaa? Tule nykäisemään hihasta!

www.kädenjälki.fi