Usein kysytyt kysymykset

ITK-konferenssi siirtyi, miten esitykseni käy?

ITK-konferenssin ohjelma siirtyy sellaisenaan joulukuulle 2021. ITK-esityksen yhteyshenkilön tulee kuitenkin vahvistaa esityksen tiedot viimeistään 31.8.2021 osoitteessa https://ohjelma.itk-konferenssi.fi/my/tracks. Ennen esityksen vahvistamista sen tietoja voi täydentää ja päivittää.

 

ITK-konferenssi siirtyi, miten lippuni kanssa käy?
ITK-konferenssin ilmoittautumisesi siirtyy automaattisesti joulukuulle 2021. Mikäli et pääse osallistumaan, voidaan osallistumisesi siirtää toiselle henkilölle organisaatiossasi tai peruuttaa. Muistathan tehdä peruutukset 30.9.2021 mennessä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Voinko siirtää lippuni toiselle henkilölle?
Kyllä, lipun voi vaihtaa toiselle henkilölle samassa organisaatiossa. Ota yhteyttä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

 

Mikäli sinulla on muuta kysyttävää tai kommentoitavaa ITK-asioissa, ota yhteyttä:

Ilmoittautumista koskevissa asioissa: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
ITK-ohjelmaa koskevissa asioissa: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Laskutusta koskevissa asioissa: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Näyttelyä koskevissa asioissa: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Yleisissä ITK:ta koskevissa asioissa: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.