Usein kysytyt kysymykset

Järjestimme Kysy ja keskustele ITK:sta -webinaarin 15.11.2021. Webinaarin esitysdiat (pdf) >>

 

ITK & koronavirus 

Onko ITK:ssa maskisuositus?

Suosittelemme maskien käyttöä ITK-konferenssissa. Maskeja on tarjolla tapahtumapaikalla, mutta varaudu myös ottamaan omat maskit mukaan. Saavuthan konferenssiin vain terveenä.

  

Käytetäänkö ITK:ssa koronapassia?

ITK:ssa noudatetaan alueellisia suosituksia. ITK on koronapassitapahtuma. Varaa siis mukaasi koronapassi sekä henkilöllisyystodistus. Koronapassit tarkistetaan sisääntulon yhteydessä. Ohjeita koronapassin hankkimiseksi löydät Kanta-palvelun sivuilta >> 

  

Miten hygienia on otettu huomioon?

ITK-konferenssissa on tarjolla sekä käsidesiä että kasvomaskeja. Varauduthan ottamaan myös omat maskit ja käsidesin mukaan. Saavuthan konferenssiin vain terveenä.

 

ITK-konferenssi siirtyi, miten esitykseni käy?

ITK-konferenssin ohjelma siirtyy sellaisenaan joulukuulle 2021. ITK-esityksen yhteyshenkilön tulee kuitenkin vahvistaa esityksen tiedot viimeistään 31.8.2021 osoitteessa https://ohjelma.itk-konferenssi.fi/my/tracks. Ennen esityksen vahvistamista sen tietoja voi täydentää ja päivittää.

 

ITK-konferenssi siirtyi, miten lippuni kanssa käy?
ITK-konferenssin ilmoittautumisesi siirtyy automaattisesti joulukuulle 2021. Mikäli et pääse osallistumaan, voidaan osallistumisesi siirtää toiselle henkilölle organisaatiossasi tai peruuttaa. Muistathan tehdä peruutukset 30.9.2021 mennessä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Voinko siirtää lippuni toiselle henkilölle?
Kyllä, lipun voi vaihtaa toiselle henkilölle samassa organisaatiossa. Ota yhteyttä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

 

Esiintyjänä ITK:ssa

Minkälainen esitystekniikka tiloissa on?

Kaikissa tiloissa on internetliitännällä, mikrofonilla ja videokameralla varustettu esityskone (kannettava), äänentoisto ja hdmi-liitäntävalmius myös omalle tietokoneelle.

 

Esiasennetut ohjelmat:

  • Microsoft Office
  • Microsoft Teams
  • Microsoft Edge
  • Google Chrome
  • Mozilla Firefox
  • VLC mediasoitin
  • Zoom

Saapuminen ITK-konferenssiin

Miten pääsen Hämeenlinnan keskustasta Aulangolle?

Maksuton ITK-bussi kuljettaa konferenssiosallistujia Hämeenlinnan rautatieasemalta, linja-autoasemalta, Vaakunasta ja Scandic Citystä Aulangolle ja takaisin. Tarkemmat aikataulut julkaistaan ITK-konferenssin sivustolla marraskuun aikana. Aikataulut ovat nähtävillä myös Aulangolla konferenssin aikana.

  

Saavun omalla autolla. Minne voin pysäköidä autoni?

Voit jättää autosi Aulangon ulkoilumajan pysäköintialueelle (karttalinkki). Maksuton ITK-bussi kulkee ulkoilumajan ja hotellin väliä koko tapahtuman ajan.

 

Mikäli sinulla on muuta kysyttävää tai kommentoitavaa ITK-asioissa, ota yhteyttä:

Ilmoittautumista koskevissa asioissa: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
ITK-ohjelmaa koskevissa asioissa: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Laskutusta koskevissa asioissa: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Näyttelyä koskevissa asioissa: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Yleisissä ITK:ta koskevissa asioissa: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.