Vuosi 2020 on ollut poikkeuksellinen. Koronaviruspandemia siirsi ITK-juhlakonferenssin ensin keväältä 2020 syksylle 2020 ja lopulta huhtikuulle 2021.

 

ITK-ystävät pysyivät aktiivisina myös poikkeusoloissa - vuoden varrella kokoonnuimme kuulemaan lähes 40 erinomaista ITK-webinaaripuheenvuoroa, joiden joukosta löytyy niin poikkeusajan kokemuksia kuin esimakua tulevasta ITK-konferenssiohjelmasta.

 

Vuonna 2021 ITK-konferenssi kuitenkin vihdoin toteutuu, näin uskomme. ITK-suunnitteluryhmä seuraa aktiivisesti koronavirustilanteen etenemistä sekä viranomaisten suosituksia. ITK:ssa menemme terveys edellä, emme halua riskeerata osallistujien terveyttä missään olosuhteissa. Suunnitteluryhmä kokoontuu tammikuussa tarkastelemaan tilannetta ja puntaroimaan turvallisen tapahtuman toteutusmuotoja. Informoimme päätöksistä välittömästi teitä kaikkia.

 

Tule tekemään kanssamme kaikkien aikojen ITK-konferenssia – on ilo kohdata!

 

Nyt on aika kiittää teitä kaikkia hyvin tehdystä työstä ja yhteisestä vastuusta toisistamme tänä pandemian aikana. Toivotamme Teille rauhaisaa joulunaikaa ja hyvää vuotta 2021!