Koronavirustilanteen vuoksi ITK2020-juhlakonferenssi on päätetty siirtää huhtikuulle 2021. ITK:ssa menemme terveys edellä, emmekä halua riskeerata osallistujien terveyttä näissä olosuhteissa.

 

Koko konferenssiohjelma sekä ITK-workshopit ja valtakunnallinen tutoropettajapäivä siirretään sellaisenaan uuteen ajankohtaan. Lokakuussa 2020 käynnistyy kevään konferenssiohjelmaa täydentävä Call for Papers. Lisätietoja esiintyjille, ilmoittautuneille ja näytteilleasettajille on luvassa tämän viikon aikana.

 

Uudet päivät ITK-konferenssille on 14.-16.4.2021. Konferenssi järjestetään tuttuun tapaan Aulangolla.

 

Osallistujien ilmoittautumiset siirtyvät automaattisesti kyseisille päiville, joten osallistujien ei tarvitse huolehtia näistä muutoksista. Mikäli haluat peruuttaa ilmoittautumisesi tai vaihtaa sen toiselle henkilölle, otathan yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

 

Huomaathan, että ITK-konferenssin ajalle tehdyt majoitusvaraukset eivät päivity automaattisesti. Otathan siis yhteyttä suoraan hotelliin mahdollisen majoitusvarauksen siirtämiseksi. Hotellien yhteystietoja löytyy kootusti Majoitusmahdollisuudet-sivulta.

 

Tavataan ITK-konferenssin merkeissä Aulangolla 14.-16.4.2021!

 

Lisätietoja
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.