ITK-juhlakonferenssi kokoaa Aulangolle huhtikuussa yli 180 opettajan, kehittäjän, yrittäjän ja tutkijan elävää tarinaa innostuksesta, onnistumisista, haaveista ja pettymyksistä.

 

Esimakua ohjelmasta on luvassa kevään ITK-webinaareissa. Webinaarisarja käynnistyy 11.2.2020 klo 14 osoitteessa http://eoppimiskeskus.adobeconnect.com/itk2020/ - tervetuloa mukaan! Ensimmäisessä webinaarissa luvassa mm. avoimia oppimateriaaleja, STEAM-toimintaa sekä liikkuvia oppimisympäristöjä. Puheenvuorojen tarkemmat kuvaukset löydät Webinaarit-sivulta.

 

Olethan tutustunut myös varsinaiseen konferenssiohjelmaan? Vuorovaikutteiseen ohjelmakarttaan voit luoda oman ohjelmapolkusi sekä etsiä kiinnostavia esityksiä esimerkiksi avainsanojen tai kohderyhmän avulla. Keskiviikon ITK-workshopit löydät omalta sivultaan.

 

ITK-konferenssin ohjelman saat näppärästi myös tulostettua mukaan – pdf-versio löytyy verkosta. Pdf-muotoisessa ohjelmassa on samassa paketissa koko ohjelmatarjonta.

 

Konferenssi-ilmoittautuminen on käynnissä osoitteessa https://itk-konferenssi.fi/ilmoittautuminen. Huomaathan, että ITK-workshopeihin on erillinen ilmoittautuminen.