ITK-webinaari 17.11.2022

Rekisteröitymiset ovat suljettu

ITK-webinaari 

17.11.2022 klo 14-15

Mukana mm.

  • Vopeka ja Jopeka - Terhi Teppo, Hämeenlinna
    Digitaaliset oppimisympäristöt ja digitaaliset palvelut ovat kehittyneet ja lisääntyneet viime vuosina hurjaa vauhtia myös varhaiskasvatuksessa. Digitaalinen toimintakulttuuri on kokenut mullistuksen päiväkotimaailmassa ja digitaalinen osaaminen on nykyään vahva ja luonteva osa sekä vasua että laaja-alaista oppimista. Vopeka ja Jopeka ovat selainpohjaisia työkaluja, joilla kunnat voivat kartoittaa varhaiskasvatuksen henkilöstön ja varhaiskasvatuksen johtajien digiosaamista, digipedagogiikkaa, digitaalisia oppimisympäristöjä sekä digitaalista toimintakulttuuria ja saada tietoa muun muassa siitä, missä asioissa henkilöstö ja johtajat toivovat vielä koulutusta ja millä tasolla osaaminen on valtakunnallisessa vertailussa. Vopeka ja Jopeka ovat osa Opeka/Oppika/Ropeka-tuoteperhettä ja niiden kehittämiseen on saatu rahoitus OPH:lta.

  • Itsenäisistä toimijoista yhteistyökykyisiin ammattilaisiin - näkemyksiä yhteisopettajuudesta peruskoulussa - Heini Ahonen

    Tässä tapaustutkimuksessa tarkastellaan helsinkiläisen peruskouluyhteisön kokemuksia yhteisopetuksen kehittämisestä. Tietoisuus yhteisopetusta muokkaavista tekijöistä, sen sisältämistä haasteista ja mahdollisuuksista sekä erilaisten roolien tunnistaminen sen kehityksessä osoittavat, että yhteisopetus ei ole vain työkalu, jota käytetään tietyissä luokissa. Yhteisopetusta toteuttava työyhteisö menestyy avointa toimintakulttuuria toteuttavassa koulussa, joka jakaa, haastaa ja kehittää opetusta yhdessä.

  • LUMA-strategian toimenpidesuunnitelma - Leena Pöntynen, Teknologiateollisuus
    Vuonna 2021 julkaistun LUMA-strategian toimenpidesuunnitelma on parhaillaan kommentointikierroksella Otakantaa.fi-palvelussa. Miten tieto- ja viestintätekniikka näyttäytyy opetuksessa? 

Webinaari järjestetään osoitteessa:

https://tuni.zoom.us/my/hojavi


Webinaari on kaikille avoin ja maksuton. Olet tervetullut osallistumaan webinaariin myös ilman ennakkoilmoittautumista.

Ilmoittautumalla webinaariin varmistat, että saat sähköpostiisi muistutuksen webinaarista sekä tiedon webinaaritallenteiden julkaisemisesta.

ITK-webinaarit

Päivämäärä ja aika
torstaina
17. marraskuuta 2022
14.00 15.00 Europe/Helsinki
Sijainti

Verkossa

Järjestäjä

ITK-konferenssi

040 649 2922
info@itk-konferenssi.fi
JAA

Selvitä, mitä ihmiset näkevät ja sanovat tästä tapahtumasta, ja liity keskusteluun.