Tapahtuma Interaktiivinen Tekniikka Koulutuksessa -konferenssi 2023 starts on 20. huhtikuuta 2023 klo 9.30.00 +0300
Uudet lukutaidot -sivusto
Hyvät käytänteet Opetusteknologia
Aseta suosikiksi
Kohderyhmä: Luokanopettajat

Uudet lukutaidot -sivusto
Taatila Minna Digipedagoginen asiantuntija  at Taatila Minna minna.taatila@raisio.fi 0447971194


Taatila Minna Digipedagoginen asiantuntija  at Taatila Minna minna.taatila@raisio.fi 0447971194

Opetushallituksen Uudet lukutaidot -kehittämisohjelman tavoitteena on vahvistaa lasten ja nuorten medialukutaitoja, tieto- ja viestintäteknologista osaamista sekä ohjelmoinnin osaamista varhaiskasvatuksessa sekä esi- ja perusopetuksessa. Raision kaupunki sai kahteen hankkeeseen rahoitusta ajalle 8/2022 – 12/2023. 

Perusopetuksen hankkeessa työskentelee koordinaattori ja kaksi 3.-9. -luokille jalkautuvaa Uudet lukutaidot -opettajaa. Varhaiskasvatuksen hankkeessa työskentelee koordinaattori sekä varhaiskasvatuksen opettaja ja kaksi varhaiskasvatuksen digitutoria.

Hankkeiden yhteisellä Uudet lukutaidot –sivustolla https://sites.google.com/edu.raisio.fi/raisio-uudet-lukutaidot on runsaasti laadukkaita digitehtäviä varhaiskasvatukseen sekä esi- ja perusopetukseen. Materiaaleja ja valmiita tehtäviä voivat hyödyntää varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen opettajat sekä perusopetuksen luokanopettajat, aineenopettajat ja digitutorit. Sivusto on julkisesti jaettu aoe.fi-sivustolla, https://aoe.fi/#/materiaali/2460