Win 11 -talo
Location: Windows-talo -
Time: 12/3/21, 10:00 AM - 1:30 PM (3 hours 30 minutes)



Aulangon Kavaljeerirakennus on Win 11 -talo

Tervetuloa tutustumaan opetuksen ja oppimisen moderneihin teknologiaratkaisuihin Windows 11 -taloon. Acer, Dell, HP ja Lenovo esittelevät yhdessä Microsoftin kanssa uusimman sukupolven laitteitaan ja ratkaisuja, joiden avulla opetus ja oppiminen sujuvat mutkattomasti. Päivän aikana Microsoftin kumppanit esittelevät uusimpia ratkaisujaan opetuksessa. Kiinnostaako sinua, miten teknologia tukee kouluissa kokonaisvaltaista hyvinvointia tai miten analytiikan avulla saavutetaan parempia oppimistuloksia? Katso aikataulu, ja tule mukaan kuulemaan ja keskustelemaan asiantuntijoiden kanssa alan polttavista puheenaiheista! 

Klo 10:00-10:30 Oppimisanalytiikan arkipäivää - Sulava Oy

Tervetuloa arkipäiväistämään oppimisanalytiikka ja tekoäly! Sulavan Marianna Halonen kertoo mitä kaikkea konkreettista nuo kaksi maailmaa syleilevää termiä pitävät sisällään ja miten ne on mahdollista tuoda osaksi oppimisen arkea.

Klo 10.30–11.00 Kurkistus aivan uuteen - HP

Omnicept Virtuaalikypärä, joka lukee oppilaan ajatukset, jotta tiedonsiirto ohjelmistosta oppilaalle saadaan maksimoitua. Lisäksi Sneak Peak Metaversestä, eli internetin 3D versiosta.
Timo Livistö

Klo 11:00-11:30 Opiskelijan laite palveluna – Atea Oy

Atea tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden hankkia opiskelijan laitteen palveluna. Palvelu sisältää uuden ja tehokkaan opiskelijan Win10 laitteen sekä erittäin kattavan tuen.

Klo 11:30-12:00 Koulu turvallisen e-urheiluharrastuksen tukijana - ACER

Pelaaminen on olennainen osa nuorten elämää, miten peruskoulu voisi olla mukana tukemassa turvallista peliharrastusta.
Timo Järvenpää, Matematiikan ja fysiikan opettaja, Hämeenkylänkoulu
Miika Pulkkinen. Toiminnanjohtaja, Suomen elektronisen urheilun liitto.

Klo 12:00-12:30 Kuntien opetustoimen johtaminen hyvinvointitietoa hyödyntäen – case Vantaan kaupunki  – School Day Oy

Kuntien sivistystoimen ja koulujen kehittäminen on murroksessa. Miten eri tietolähteitä voidaan hyödyntää opetuksen ja koulujen kokonaisvaltaisessa kehittämisessä kunnissa? Vantaalla hyvinvointitietoa on hyödynnetty vuoden alusta. Kokemuksia ja kehittämisajatuksia jakamassa Vantaan oppilashuollosta sekä oppilaiden hyvinvoinnista vastaava aluepäällikkö Johanna Honkanen ja School Dayn perustaja ja toimitusjohtaja Mika Kasanen.

Klo 12.30-13.00 Miten säästetään aikaa, rahaa, luontoa ja hermoja opetuksessa teknologian avulla?  -  Lenovo

Ville-Pekka Norpo

Klo 13:00-13:30 Opettajilta opettajille pedagoginen täydennyskoulutustyökalu – Wistec Oy

Wistecin Juha Huhtanen esittelee Wistec Education -työkalun tärkeimmät ominaisuudet.