Event Interaktiivinen Tekniikka Koulutuksessa -konferenssi 2019 starts on March 20, 2019 at 10:00:00 AM +0200
Ammatillisia opintoja avoimesti verkossa!
verkko-oppiminen
Target group: Vocational institution: Experts, planners, supervisors, coordinators

Ammatillisia opintoja avoimesti verkossa!
Projektipäällikkö  at Turun kaupunki, sivistystoimiala annina.laaksonen@turku.fi


Turun kaupunki, sivistystoimiala, Annina Laaksonen
Annina Laaksonen Projektipäällikkö  at Turun kaupunki, sivistystoimiala annina.laaksonen@turku.fi 0406374755

Avoimet ammatilliset opinnot -palvelu tarjoaa vaihtoehtoisen ja joustavan tavan hankkia opinnoissa ja työelämässä tarvittavaa osaamista kaikille avoimina verkko-opintoina. Korkeakoulut ovat tarjonneet avoimia opintoja jo pitkään, ja nyt tämä on mahdollista myös ammatillisella puolella. Opiskelu tapahtuu verkossa joko itsenäisesti tai opettajan johdolla ja opiskelu on mahdollista kaikille asuinpaikasta riippumatta. Tule kuulemaan palvelusta ja avoimista ammatillisista verkko-opinnoista lisää!

Avoimet ammatilliset opinnot -palvelu on kehitetty vuosina 2015 – 2018 AAVA-hankkeessa, joka valittiin kahden parhaimman ammatillisen koulutuksen kehittämishankkeen joukkoon kilpailemaan Euroopan komission ESF VET award -palkinnosta. Euroopan ammattitaitoviikon päätöstapahtumassa Wienissä 9.11.2018 hanke sijoittui hopeasijalle.

Avoimet ammatilliset opinnot -hankkeen (1.4.2018 – 31.7.2020) tavoitteena on selvittää, mitä palvelun laaja valtakunnallinen käyttöönotto edellyttää testaamalla palvelun käyttöönottoa ammatillisten oppilaitosten laajassa kumppanuusverkostossa. Tavoitteena on kehittää niitä sujuvia siirtymiä edistäviä toimintamalleja ja yhteistyömuotoja, joissa hyödynnetään avointen ammatillisten opintojen palvelua.

Tutustu palveluun: www.aavo.fi

Lisätietoa hankkeesta: https://www.avoimetammatillisetopinnot.fi/aao