ITK ohjelmaITK-konferenssi keräsi yli 200 upeaa esitysehdotusta, joiden pohjalta on rakentunut huikea ohjelmakokonaisuus. Luvassa on yli 160 opettajan, kehittäjän, yrittäjän ja tutkijan tarinaa siitä, miten digimaailman mahdollisuuksia kehitetään koulutuksen maailmassa – ja miten mahdollisia uhkakuvia pyritään ehkäisemään.

 

Konferenssin ohjelma on nyt julkaistu. Ohjelmaan pääset tutustumaan vuorovaikutteisen ohjelmakartan avulla osoitteessa https://itk-konferenssi.fi/ohjelma. Ohjelmakarttaan voit luoda oman ohjelmapolkusi sekä etsiä kiinnostavia esityksiä esimerkiksi avainsanojen tai kohderyhmän avulla. Muistathan tutustua myös workshop-tarjontaan osoitteessa http://itk-konferenssi.fi/workshop.

 

ITK-konferenssin ohjelman saat näppärästi myös tulostettua mukaan – pdf-versio löytyy verkosta. Pdf-muotoisessa ohjelmassa on samassa paketissa koko ohjelmatarjonta sekä konferenssin ja ITK-näyttelyn kartat.

 

Tervetuloa mukaan konferenssiin – ilmoittautuminen on käynnissä osoitteessa https://itk-konferenssi.fi/ilmoittautuminen. Huomaathan, että workshop-ilmoittautuminen on omalla sivullaan osoitteessa http://itk-konferenssi.fi/workshop.